Αν έχετε στη διάθεση σας αρκετά τετραγωνικά μέτρα, τότε οι δυνατότητες διακόσμησης αλλά και διαρρύθμισης των χώρων αυξάνονται και μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας, χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. Η συνέχεια είναι αφιερωμένη σε μια κατοικία 135 τ.μ., η οποία είχε την παλιά και «άχαρη» χωροδιάταξη. Οι ανάγκες όμως άλλαξαν, η οικογένεια μεγάλωσε και η ανακαίνιση κρίθηκε απαραίτητη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις  συγκεκριμένες κατόψεις, πριν, μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο, υπήρχε ένας αρκετά μεγάλος αλλά άβολος κοινωνικός χώρος. Σήμερα μετά τα απαραίτητα διαχωριστικά, η κάθε λειτουργία κατέχει τα δικά της τετραγωνικά. Στο κέντρο προστέθηκε ένα επιπλέον μπάνιο και σήμερα τα δύο μπάνια μπορούν να εξυπηρετήσουν όλη την οικογένεια. Τέλος στη δεξιά πλευρά του διαμερίσματος, προστέθηκε ένας επιπλέον παιδικός χώρος, ο οποίος φιλοξένησε το καινούργιο μέλος της οικογένειας και ένα γραφείο.  Σίγουρα τα τετραγωνικά  των μελών περιορίστηκαν αλλά αυξήθηκε η λειτουργικότητα.

 

Μοντέρνα και λιτή είναι η διακοσμητική προσέγγιση. Κόκκινο, γκρι και λευκό χρώμα έχουν συνδυαστεί άψογα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα κερδίζει τις εντυπώσεις με την απλότητα και την κομψότητα που διαθέτει. Μια γύψινη κατασκευή πίσω από το καθιστικό, απομόνωσε το χώρο και φιλοξενεί δύο πίνακες ζωγραφικής σε μοντέρνο στυλ.