Η Εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1970 από τον Αντώνη Ελευθερίου με αντικείμενο τις κατασκευές από ξύλο.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η δραστηριότητα αναπτύχτηκε και η εταιρεία εξελίχθητε σημαντικά προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών σε στέγες – κεραμοσκεπές, πέργκολες και ειδικές κατασκευές. Σήμερα η Κάλλια Ελευθερίου,  διπλωματούχος Π. Μηχανικός με σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και με εμπειρία είκοσι ετών, έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης, προσαρμόζοντας τις πρακτικές υλοποίησης των έργων στις απαιτήσεις της εποχής.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, που μπορούν να υλοποιήσουν με επιτυχία κατασκευές υψηλών απαιτήσεων, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Έχουμε κατασκευάσει με μεγάλη επιτυχία έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και σε κατοικίες.

Ειδικότερα, κατασκευάζουμε παραδοσιακές στέγες, σοφίτες, βεράντες και πέργκολες, ενώ οι δημιουργίες μας επεκτείνονται και στον τομέα των ειδικών κατασκευών, όπως decks, εξέδρες θαλάσσης και καλύψεις πισινών.
Δημιουργούμε έργα που αντέχουν στον χρόνο, για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, όπως χαλκό, ασφαλτικά κεραμίδια, αλλά και υλικά της αρεσκείας των πελατών μας, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα κορυφαίων ελληνικών και ξένων εταιρειών, που εμπορεύονται ή κατασκευάζουν δομικά υλικά.

Η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα έργα που φέρουν την υπογραφή της εταιρείας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ιωάννη Γαβριήλ 61, 13672, Αχαρνές

Τηλ. : +30 210 246 60 00

Fax: +30  210 2407590

email info@eleftheriou.com.gr

Ελευθερίου Κεραμοσκεπές

 kalliaskepes

www.eleftheriou.com.gr