Η εταιρεία ΚΑΦΦΕ ΑΕ – ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ασχολείται αποκλειστικά με τον Εξαερισμό και την Διαχείριση Αέρα πάνω από 35 χρόνια και διαθέτει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Για το σκοπό αυτό συνεργάζεται με διακεκριμένους κατασκευαστικούς οίκους, έχει πιστοποιηθεί κατά τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και OHSAS 18001:2007 και τα προϊόντα της συμμορφώνονται προς τις απαιτήσεις CE.

Στον τομέα του Εξαερισμού η εταιρεία αντιπροσωπεύει τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό οίκο μηχανημάτων εξαερισμού Soler & Palau-Ventilation Group Ισπανίας που παράγει πάνω από 3000 τύπους εξαεριστήρων. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία – ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής – επένδυσε στη διεύρυνση των κατηγοριών της συμπεριλαμβάνοντας τους Εναλλάκτες Αέρα (HRU) και τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες (ΚΚΜ) αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών Οίκων.

Στον τομέα του Καθαρισμού Αέρα η εταιρεία αντιπροσωπεύει τους κατασκευαστικούς οίκους EUROMATE & PLYMOVENT Ολλανδίας. Επίσης, η εταιρεία είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, Κυπρο, Αλβανία και Σερβία των Οίκων ATCO USA και ATCO EUROPE (όμιλος που προέκυψε απο τη συγχώνευση AIRCONNECTIONS και DEC) με εύκαμπτους αεραγωγούς και εξαρτήματα εγκατάστασης κλιματισμού-εξαερισμού.

 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

*  ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ * ΟΡΟΦΗΣ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ
* ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ  * ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΑΕΡΑ
* KENTPIKOΣ EΞAEPIΣMOΣ * ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΑΕΡΑΓΩΓΩΝ
* ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ * ΑΕΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ
* ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΕΣ ΧΕΡΙΩΝ-ΜΑΛΛΙΩΝ * ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ
* ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ  * ΙΟΝΙΣΤΕΣ
* AΠAΓΩΓH KAΠNAEPIΩN AYTOKINHTΩN
* ΔΡΟΣΙΣΜΟΣ * ΘΕΡΜΑΝΣΗ

* ΥΓΡΑΝΣΗ * ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ
* ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ * KAΠNΑΓΩΓΟΙ
* ΠΕΡΣΙΔΕΣ-ΓΡΙΛΛΙΕΣ * ΣΤΟΜΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
* ΑΕΡΟΒΑΛΒΙΔΕΣ * ΦΙΛΤΡΑ ΑΕΡΑ
* ΜΟΝΩΤΙΚΑ * OPΓANA METPHΣHΣ
* ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ-INVERTERS * ΡΥΘΜΙΣΗ-ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ
* ΕΠΑΓΓΕΛΜATIKH ΨΥΞΗ
* EPΓAΛEIA ΧΕΙΡΟΣ ΔIAMOPΦΩΣHΣ ΛAMAPINAΣ
* MHXANHMATA ΔIAMOPΦΩΣHΣ ΛAMAPINΑΣ

Σητείας 6,Μεταμόρφωση, Αττική
Τ: 210 2850573 Φ: 210 2849028
ΠΩΛΗΣΕΙΣ:
6951664717
6932288595

 KAFFE SA-VENTILATION CENTER
www.kaffe.gr