Η εταιρία Μουρδουκούτας ASH Ι.Κ.Ε., εμπορεύεται εξαρτήματα επίπλων παντός είδους για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες που επιθυμούν να διαλέξουν τα προϊόντα που θα κοσμούν το σπίτι τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και σε εξαιρετικές τιμές.

Η  Μουρδουκούτας ASH ΙΚΕ δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1983. Από την ηµέρα ίδρυσής της µέχρι και σήµερα, φέρνει στην ελληνική αγορά και παρουσιάζει πρώτη, όλα τα καινοτόµα προϊόντα που αφορούν τον κλάδο των Furniture Fittings και του Architectural Hardware. Η εταιρία µας είναι ο µεγαλύτερος διανοµέας ευρωπαϊκών προϊόντων κορυφαίων προµηθευτών, όπως των Hafele, Blum, Mixal, Koblenz, Italiana Ferramenta, Sclim, Terno. Έχουµε καταφέρει να κερδίσουµε την εµπιστοσύνη πελατών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το γεγονός αυτό αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειάς µας να έχουµε όχι µόνο µεγάλη γκάµα προϊόντων αλλά και τεχνική εξειδίκευση για να καλύπτουµε τις ανάγκες των πελατών µας.

Στόχος µας είναι, αξιοποιώντας πάντα την 35 ετή τεχνογνωσία µας, να παρέχουµε εξατοµικευµένα στον αρχιτέκτονα, στον κατασκευαστή, νέες λύσεις που αυξάνουν τη λειτουργικότητα και δίνουν το απαιτούµενο αισθητικό αποτέλεσµα.

ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ ΙΚΕ

Θεσσαλονίκης 113, Νέα Φιλαδέλφεια, Αθήνα

Τηλ. κέντρο: 210 2518066 – 210 2519681

Fax: 210 2527801

 ASH furniture accessories

http://www.ash.gr