Η οικογένεια Τραχανά βρίσκεται στον κλάδο της ξυλείας από το 1960. Ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορία ξυλείας με πελάτες σε όλη την Ελλάδα.
Σήμερα βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης γενιάς στον Νικόλαο Τραχανά γιο του Σπύρου Τραχανά με έδρα τον Πειραιά στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις στην οδό Κολοκοτρώνη 119α.
Η προσπάθεια μας είναι συνεχής και η επιθυμία μας να φέρνουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.
Είναι χαρά μας να μας εμπιστεύεστε την προμήθεια των υλικών σας.

Προϊόντα:

 • Δάπεδα Laminate
 • Δάπεδα εξωτερικού χώρου από τροπική ξυλεία όπως: Teak, Burma, Teak, Αφρικής (Afromosia), Iroko, Bangirai, Ipe, Πεύκο Εμποτισμού, Larch (Λάρτζινο), με λεία επιφάνεια ή με ραβδώσεις που μειώνουν την ολισθηρότητα. Από τη φύση τους παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και αποτελούν θαυμάσια επιλογή για χώρους γύρω από πισίνες, βεράντες, εξωτερικές σκάλες και κατασκευές μέσα σε κήπους.
 • Παρκέ
 • Ξυλεία Decking
 • OSB superior
 • Πάγκοι Μασίφ & Πάγκοι Κουζίνας
  Οι μασίφ ξύλινοι πάγκοι κουζίνας(μασίφ ξύλινα πάνελ μιας στρώσης) με πλευρική συγκόλληση ξύλινων στοιχείων ξύλου Δρυός , Οξιάς, Πεύκης, είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πάχη 2, 3 και 4cm και διαστάσεις 400x64cm & 400x80cm, δίνουν στην κουζίνα σας μία ζεστή, φυσική αίσθηση και είναι κατάλληλοι για πάγκους, σκαλοπάτια, επιφάνειες γραφείων – τραπεζιών, ράφια, ξυλουργικές κατασκευές.
 • Κόντρα Πλακέ Σημύδας
  Το κόντρα πλακέ κατασκευάζεται από λεπτά φύλλα ξύλου τα οποία συγκολλούνται μαζί, με αντίθετη φορά για περισσότερη αντοχή. Το ξύλο της σημύδας έχει ένα απαλό χρώμα και μία μεταξένια γυαλάδα που σκουραίνει με το πέρασμα του χρόνου. Ακόμα, το ξύλο της σημύδας συχνά διαθέτει ρόζους σε κρεμ ή ανοιχτό καφέ χρώμα που δίνει στον πάγκο σας μία ιδιαίτερη και φυσική όψη.

Κολοκοτρώνη 119, Πειραιάς
ΤΗΛ.: 210 4520006
FAX : 210 4525218
ΚΙΝ. : 6945 803548
Email: ntrachanas@gmail.com
www.ntex.gr