Η οικογένεια αυξήθηκε με ακόμη ένα παιδί και η χαρά είναι μεγάλη, αλλά συγχρόνως αυξάνουν και οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες σας, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι η και η κατοικία σας θα πρέπει να αποκτήσει ακόμη έναν χώρο που θα φιλοξενήσει το νέο παιδί της οικογένειας. Ακόμη και ένα σπίτι, που έχει στην κατοχή του 80τ.μ., αλλά είναι ψηλοτάβανο, μπορεί να αποκτήσει ενα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Τα παλαιότερα σπίτια, είχαν πολύ ψηλά ταβάνια. Αυτά μπορεί να ξεκινούσαν από τα 3.2 μέτρα και μπορεί να φτάνανε ακόμα και τα 4.5. Χαμένος χώρος θα πουν πολλοί και θα έχουν άδικο. Αυτό αποδεικνύει και αυτή η κατοικία. Εμείς την επισκεφθήκαμε και σας …ξεναγούμε.


Στην ουσία περιγράφουμε ένα απλό σπίτι που αρχίζει να γίνεται περισσότερο πολύπλοκο και να αποκτά ενδιαφέρον με την κατασκευή του παταριού. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική μπορεί να αξιοποιήσει την ιδιαίτερη αίσθηση που δημιουργεί ο ανοιχτός, εσωτερικός εξώστης ενός παταριού. Αυτή η υψομετρική εναλλαγή μέσα σε ένα σπίτι είναι εξαιρετικά ελκυστική, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη ποιότητα στο χώρο, τόσο διαφορετική. Έτσι η βασική κρεβατοκάμαρα της κατοικίας – studio,“ανέβηκε” ψηλά. Το πατάρι ήταν ιδανικό για τη δημιουργία ενός πολύ ζεστού και προσωπικού χώρου. Ο χώρος εξασφάλισε κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής με την δημιουργία τεχνητής απομόνωσης, από την πλευράς που ήταν ανοιχτό.


Το ύφος της κρεβατοκάμαρας,που επιλέχθηκε, είναι διαχρονικό με τα γηινα χρώματα και τα φυσικά υλικά να κάνουν την διαφορά. Ξύλο,ειδικές κατασκευές και ουδέτερα χρώματα, ηρεμούν και να ξεκουράζουν τους ιδιοκτήτες. Όσο για την γενική διακόσμηση,θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε, αισιόδοξη και με νεανική διάθεση.