Εναλλακτικές μορφές θερμότητας & δροσισμού

Η εταιρεία “ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΘΕΡΜΙΚΗ” είναι στο χώρο της οικοδομής από το 1961. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με βασικό στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων που αντιπροσωπεύει / εμπορεύεται καθώς και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Η ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΘΕΡΜΙΚΗ αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση στις ανάγκες ενός σπιτιού ή ενός επαγγελματικού χώρου στις κατηγορίες των Υδραυλικών, της Θέρμανσης, της Ψύξης, του Κλιματισμού, των Ειδών Υγιεινής και των Πλακιδίων. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με επώνυμους οίκους, κορυφαίους στην κατηγορία τους με στόχο την διάθεση των προϊόντων στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Ενώ το έμπειρο, υπεύθυνο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για την κάλυψη των αναγκών κάθε ιδιώτη και επαγγελματία. Mε τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα και εγκεκριμένα προϊόντα, βάση των Διεθνών STANDARD ISO 9001, ISO 9002, CE.

Εκτός από την εμπορία, η εταιρεία μας, αναλαμβάνει σε συνεργασία με έμπειρους μηχανολόγους και αδειούχους εγκαταστάτες, εγκαταστάσεις Θέρμανσης, Ύδρευσης, Ηλιακών Συστημάτων, Κλιματισμού και Αερίου.

Το όραμα μας είναι, τα προϊόντα μας όπως και οι υπηρεσίες μας να συνεχίσουν να “ταξιδεύουν” σε ολόκληρη τη χώρα, εξασφαλίζοντας για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή το χαμηλότερο δυνατό κόστος, στην καλύτερη ποιότητα με την υψηλότερη απόδοση!

Κοιτώντας πάντα μπροστά, βαδίζουμε χρησιμοποιώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες που τελικό σκοπό έχουν πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού αποδέκτη, δηλαδή … Εσάς!

Μπελογιάννη 134 Α (όπισθεν Κρατικού) 184 54, Νίκαια

Τηλ.: 210 4916465, 210 4912073

Fax: 210 4903939

e-mail: info@ydravlika.gr

www.ydravlika.gr