1: Είσοδος  2: Χώρος εργασίας 3: WC  4:Καθιστικό  5:Τραπεζαρία 6: Κουζίνα  7: Πρόχειρο καθιστικό 8: WC  9: Κύρια κρεβατοκάμαρα 10: Μπάνιο 11:Αποθηκευτικοί χώροι.

Ανεπτυγμένη σε 209 τ.μ. η μεζονέτα έχει τους χώρους της ιδανικά μοιρασμένους, σε τρεις ορόφους, με το ψηλότερο να κλέβει την παράσταση, τουλάχιστον από άποψη θέας. Η μεζονέτα που παρουσιάζουμε αποκτά ταυτότητα μέσα από δομικές και διακοσμητικές επιλογές που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Στο ισόγειο ένας χώρος εργασίας καλύπτει τα περισσότερα τετραγωνικά, αφήνοντας μόνο ένα μικρό κομμάτι για την εσωτερική σκάλα η οποία οδηγεί τον επισκέπτη στους επάνω ορόφους. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται οι χώροι υποδοχής, το WC των ξένων, μια λειτουργική κουζίνα και μία άνετη τραπεζαρία. Στο δεύτερο όροφο, εκτός από το κυρίως υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και το μπάνιο του, υπάρχει μία μεγάλη γκαρνταρόμπα. Παρόλο που το σπίτι είναι με μοντέρνα διαρρύθμιση, οι διακοσμητικοί συνδυασμοί που επιλέχθηκαν προσδίδουν σε όλους τους χώρους μία αίσθηση διαχρονικότητας και πολυτέλειας. Τα μεγάλα παράθυρα τα οποία καλύπτονται με διπλές κουρτίνες, φιλτράρουν το φυσικό φως, παίζοντας με τα χρώματα και τις λάμψεις.