1: Είσοδος 2: Χώρος εργασίας 3: Καθιστικό 4: Τραπεζαρία 5: Κουζίνα 6: Παιδικό δωμάτιο 7: Κύρια κρεβατοκάμαρα 8: WC – μπάνιο 9: Αποθηκευτικοί χώροι.

Αυτό το σπίτι, χωρίς να επιδιώκει τον εύκολο εντυπωσιασμό, διαθέτει όλα τα στοιχεία που εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες των ιδιοκτητών του. Άψογη χωροδιάταξη, λειτουργικότητα, συνύπαρξη του κλασικού ύφους με πιο μοντέρνες πινελιές.

Η προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια γίνεται ήδη αντιληπτή από την είσοδο κάποιου στην κατοικία άλλα και από όποιο σημείο των χώρων κι αν σταθεί το βλέμμα. Στα δεξιά της εισόδου, απομονωμένος υπάρχει ένας χώρος εργασίας ενώ στα αριστερά «απλώνεται» άνετος ο κοινωνικός χώρος. Τα υπόλοιπα τετραγωνικά, φιλοξενούν μια εργονομική τραπεζαρία η οποία δημιουργήθηκε μπροστά από την κουζίνα, δυο δωμάτια ύπνου, ένα για το ζευγάρι και  ένα για το παιδί ενώ ένα προσωπικό μπάνιο, ένα WC και άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι ολοκληρώνουν το διαμέρισμα. Σημείο αναφοράς είναι τα ανοίγματα του σπιτιού που βρίσκονται σε κύρια σημεία και επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται διακριτικά και όμορφα σε όλους τους χώρους. Λειτουργική διάταξη και άνετοι χώροι αποτελούν αναμφίβολα παραδείγματα δόμησης προς μίμηση.