1:είσοδος, 2:τραπεζαρία -καθιστικό, 3:γραφειο,4:κυρια κρεβατοκάμαρα 5: παιδικό δωμάτιο, 6:κουζίνα, 7:μπάνιο,8: wc.

Σήμερα δεν είναι πολυτέλεια τα 170τ.μ. μπορούμε να πούμε ότι είναι ανάγκη. Έπειτα από μια σκληρή ημέρα  εργασίας, αυτό που επιθυμεί κάποιος περισσότερο είναι να φτάσει, σ’ ένα σπίτι που να προδιαθέτει για την ξεκούραση, τη χαλάρωση και την άνεση, μέχρι και στη μικρότερη λεπτομέρεια. Και αν πάλι η δουλειά είναι μεγάλος όγκος, εμείς προβλέψαμε το χώρο σας, αλλά μέσα στην ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Η σωστή εργονομία είναι ο βασικός παράγοντας που πρέπει να κοιτάζουμε σε ένα σπίτι. Οι χώροι θα πρέπει να είναι άνετοι στο μέτρο του δυνατού. Εδώ  καθιστικό και τραπεζαρία, καταλαμβάνουν αρκετά τετραγωνικά, ενώ το γραφείο, «ενοποιείτε» αλλά και απομονώνετε, από τους κοινωνικούς χώρους, με την συρόμενη πόρτα. Οι χώροι του ύπνου καταλαμβάνουν την μια πλευρά της κατοικίας, ενώ κουζίνα και μπάνιο είναι δίπλα-δίπλα.

Οι ανοιχτοί χώροι, τα μεγάλα παράθυρα και ο συνδυασμός λευκού-μπεζ, επειδή αντανακλά το 80% του φωτός που δέχεται, αυξάνει τη σαφήνεια και διευρύνει τους χώρους. Το μάρμαρο, αντίθετα, προσφέρει πολυτέλεια. Για να εξισορροπηθεί η διακόσμηση, οι ειδικοί «εισήγαγαν» μεταλλικά και γυάλινα στοιχεία, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.