Ίσως σας φανεί υπερβολικό, σε ένα χώρο μόλις 44 τετραγωνικών μέτρων, να υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι – τραπεζαρία και οι υπόλοιποι βοηθητικοί χώροι.  Ένα σπίτι σχεδιασμένο με υψηλή αισθητική και φροντίδα, διακοσμημένο με έντονη προσωπικότητα, κομψότητα και η διαχρονικότητα. Τα λίγα διαθέσιμα τετραγωνικά μοιράζονται στα απαραίτητα δωμάτια.  Η χρωματική ομοιογένεια, οι λιτές γραμμές, αποδεικνύουν ότι η μεγαλύτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη λειτουργικότητα των χωρών,  χωρίς ωστόσο,  να παραμελείται η αισθητική τους.

  1. Η πόρτα όταν ανοίγει, οδηγεί σ’ ένα χώρο κομψό και λειτουργικό. Το κοινωνικό δωμάτιο, λουσμένο στο φως που εισβάλλει από το παράθυρο, κατέχει τα μισά περίπου τετραγωνικά. Αναπαυτικά έπιπλα σε παλ αποχρώσεις και ξύλο θα ξεκουράσουν το σώμα και το μάτι.
  2. Μικρή σε διαστάσεις, αλλά λειτουργική και σε ύφος μοντέρνο, η κουζίνα, φιλοξένει όλους τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χώρους. Όταν η κουζίνα δεν χρησιμοποιείται θα μπορούσε να απομονώνεται με μια πτυσσόμενη ή συρόμενη πόρτα.
  3. Η δημιουργία ενός λειτουργικού και ταυτόχρονα αισθητικά άρτιου αποτελέσματος σε ένα μικρό μπάνιο αποτελεί μεγάλη πρόκληση.  Ανοιχτά χρώματα, πορσελάνη και inox λεπτομέρειες θα κάνουν το μπάνιοσικ, μοντέρνο και διαχρονικό!

  1. Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα εύκολο δωμάτιο στο στήσιμο. Ένα κρεβάτι και μόνο, υποδεικνύει τη χρήση του χώρου. Όμως η διακριτική παρουσία του ξύλου θα προσθέσει ζεστασιά και θα δημιουργήσει μια οικεία θαλπωρή σε ένα χώρο που θεωρείται επιβεβλημένη. Η ντουλάπα τοποθετήθηκε ιδανικά στο κάτω μέρος του κρεβατιού.
  2. Ένα παιδικό δωμάτιο που μπορεί να γίνει καταφύγιο και στο οποίο θα μπορέσουν να νιώσουν οικεία τα παιδιά. Η μικρή αλλά λειτουργική ντουλάπα μαρτυρά την ανάγκη της οικοδέσποινας για τάξη στο δωμάτιο των νεαρών μελών της οικογένειας.