Εντυπωσιάζει με τη λάμψη του και δίνει μια άλλη αίσθηση στον χώρο όπου συναντάται. Ο λόγος για το κρύσταλλο το οποίο χρησιμοποιείται και για τη δημιουργία διακοσμητικών στοιχείων, αφού η ομορφιά του ξεπερνά πολλά υλικά. Ειδικά στο μπάνιο, το κρύσταλλο μπορεί να λειτουργήσει ως διακοσμητικό και ως διαχωριστικό μέσο. Τα διαχωριστικά από κρύσταλλο έχουν συνήθως πάχος, από 4mm έως 8mm, διακρίνονται για την βαρέως τύπου κατασκευή τους, τα  ηλεκτροστατικά βαμμένα αλουμίνια, για μεγαλύτερη αντοχή, τα κρύσταλλα  ασφαλείας, που σημαίνει ότι όταν σπάσουν θρυμματίζονται και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

TIPS:

  • Οι κουρτίνες συνηθίζονται ευρέως στα μπάνια και δη στις μπανιέρες και χρησιμεύουν ως προστατευτικό μέσο για την αποφυγή νερών στον χώρο. Αν θέλετε να ξεφύγετε από αυτή τη συνηθισμένη και τετριμμένη λύση, μπορείτε να προσφύγετε στη λύση του κρυστάλλου ως διαχωριστικού.
  • Τοποθετήστε στο μπάνιο σας  μια μοντέρνα, γυάλινη καμπίνα για να εξοικονομήσετε τετραγωνικά μέτρα.
  • Ειδικοί μηχανισμοί μπορούν να συγκρατούν και να δίνουν κίνηση στο προστατευτικό και διαχωριστικό κρύσταλλο μιας μπανιέρας.
  • Τοποθετήστε ένα απλό και διακριτικό υλικό για να διαχωρίσετε την ντουζιέρα ή τη λεκάνη στο μπάνιο σας, όπως το κρύσταλλο.