Η ανανέωση είναι μια διαδικασία που την χρειάζονται σε σύντομα χρονικά διαστήματα όλοι οι άνθρωποι. Οι αλλαγές μιας κατοικίας είναι μια ευχάριστη διαδικασία, η οποία όμως θέλει προσοχή για να δημιουργηθεί ένα κομψό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, το οποίο θα αντανακλά την προσωπικότητα των ιδιοκτητών.

Το λευκό χρώμα επικρατεί στο καθιστικό, μετά την ανακαίνιση, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια φωτεινή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, δηλαδή ιδανική για έναν χώρο, όπου συγκεντρώνονται οι ιδιοκτήτες για να ηρεμήσουν. Ένας διθέσιος καναπές και μια πολυθρόνα σε λευκό χρώμα έχουν τοποθετηθεί απέναντι από το τζάκι, ενώ ένα μικρό τραπεζάκι από ξύλο σε σκούρο καφέ χρώμα έχει στολιστεί με ασημένια κηροπήγια και μια φρουτιέρα. Ράφια δίπλα από το τζάκι φιλοξενούν βιβλία που προσθέτουν ένα intellectual στιλ στον χώρο και πολλά λευκά διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία δίνουν μια καθαριότητα και μια ηρεμία. Το δάπεδο έχει καλυφθεί με μια επίσης λευκή μοκέτα, για να υπάρχει ομοιομορφία στον χώρο.

Αδιάφορη ήταν η είσοδος της κατοικίας πριν την ανακαίνιση, ενώ μετά τις απαραίτητες αλλαγές, ο χώρος απέκτησε προσωπικότητα και λειτουργικότητα. Μια ευρύχωρη ντουλάπα μπορεί να φιλοξενήσει ρούχα και αξεσουάρ, ενώ ένα μικρό έπιπλο με αποθηκευτικούς χώρους είναι ιδανικό για βιβλία. Ένας καθρέφτης μεγαλώνει τον χώρο, ενώ το μακρύ, μοβ χαλί προσθέτει μια επιβλητικότητα και σοβαρότητα στον χώρο.

Η δημιουργία μιας ντουλάπας δεν είναι μια απλή υπόθεση, αφού χρειάζεται οργάνωση και τάξη. Πριν την ανακαίνιση η ντουλάπα ήταν μικρή και άκομψη, ενώ μετά τις αλλαγές έγινε πιο εργονομική για να υποδεχθεί πολλά ρούχα και αντικείμενα και φυσικά πιο μοντέρνα, με σημαντική συμβολή και στη διακόσμηση του χώρου. Ειδικές θήκες για τα παπούτσια, κρεμάστρες για τα πανωφόρια και ράφια για τα αξεσουάρ προστέθηκαν.