Ο ΧΩΡΟΣ

 

Στο εξοχικό, η προσωπικότητά του πρέπει να σας τυλίγει ατμοσφαιρικά και η ζωή των χρηστών να ξεδιπλώνεται ανάλαφρα μπροστά στα μάτια των επισκεπτών. Παράδοση, χρώμα και υλικά πρέπει να πλημμυρίζουν όλους τους χώρους και όλα τα στοιχεία να εξοικονομούν κάθε εκατοστό. Το μπλε – λευκό χρώμα στο σπίτι της θάλασσας, πρέπει να συντροφεύει αρμονικά την απέριττη διακόσμηση, που προκύπτει από έναν ελεύθερο συνδυασμό παλιών επίπλων και προσωπικών αντικειμένων. Για το σπίτι του βουνού, το στοιχείο της πέτρας και το μεγαλύτερο μέρος της επίπλωσης σε ξύλο, αποδεικνύουν ότι αρκούν για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό και απόλυτα προσωπικό αποτέλεσμα.

ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΦΩΤΟ2: Οι συνεργάτες μας έφτιαξαν με πολύ κέφι και διάθεση αυτό το χώρο βάζοντας την ιδιαίτερη σφραγίδα της παράδοσης σε όλο το σπίτι. Λάτρεις των ατομικών λειτουργιών κατάφεραν να μετατρέψουν αυτά τα 66 τ.μ., με σωστή οριοθέτηση, σε ένα ζεστό σπιτικό, το οποίο να ανταποκρίνεται αισθητικά και λειτουργικά στις σύγχρονες αλλά και βασικές ανάγκες. Αρχικά χώρισαν τους κοινωνικούς από τους προσωπικούς χώρους τοποθετώντας ανάμεσά τους το κύριο μπάνιο και ένα WC – αποθήκη. Η κουζίνα, η οποία απομονώνεται όταν αυτό κριθεί απαραίτητο με μία συρόμενη πόρτα, βρίσκεται στα δεξιά της εισόδου ενώ τραπεζαρία και καθιστικό καλύπτουν τον υπόλοιπο κοινωνικό χώρο. Στη μοναδική κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, το γραφείο μας υπενθυμίζει πόσο δέσμιοι είμαστε κάποιες φορές στο σύγχρονο τρόπο ζωής!!

ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΦΩΤΟ2α: Ο έξυπνος, μοντέρνος και καλόγουστος σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων που δεν αφήνει κανένα εκατοστό ανεκμετάλλευτο, δίνουν παντού μία αίσθηση διακριτικής άνεσης και διαχρονικής πολυτέλειας. Κουζίνα και τραπεζαρία περιορίζονται σε λίγα τετραγωνικά αλλά με μία ασύγκριτη εναρμόνιση. Το μόνο μπάνιο σε τετράγωνο σχήμα, βρίσκεται στη μέση των δύο χώρων, η δε κρεβατοκάμαρα, άνετη, μια που καταλαμβάνει τα μισά περίπου τετραγωνικά, μας υπενθυμίζει ότι το εξοχικό είναι ιδανικό για χαλάρωση και ξεκούραση. Η ποιότητα και η φινέτσα που διακρίνει τους χώρους, συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας ατμόσφαιρας με διαχρονική αξία. Χάρη στον προσανατολισμό της βεράντας, μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα αλλά και το φως τις περισσότερες ημέρες του χρόνου.