​Η εταιρεία A.D. SECURITY ιδρύθηκε το 2003. Μέσα από συστηματική και σκληρή δουλειά, με πρόγραμμα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό κατορθώσαμε να αναρριχηθούμε ψηλά, σε έναν κλάδο που καταγράφει επίσημα να δραστηριοποιούνται περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις. Σήμερα, απασχολούμε 160 πιστοποιημένα άτομα ως προσωπικό ασφαλείας καλύπτοντας με τις υπηρεσίες μας όλη την ελληνική επικράτεια. Κατέχουμε ηγετική θέση στην Στερεά Ελλάδα και συγκαταλεγόμαστε στο top 20 των μεγαλύτερων εταιρειών υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία μας στο μέλλον, επενδύουμε στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, διατηρούμε τις ίδιες αρχές και αξίες, παρακολουθούμε στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας, επενδύουμε σε σύγχρονα μέσα και στις νέες τεχνολογίες του κλάδου.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση όλου του εύρους και της γκάμας των συστημάτων ασφαλείας και σας προτείνει τις μέγιστες δυνατές και ολοκληρωμένες λύσεις,  με γνώμονα την εξοικονόμηση του κόστους αλλά και την μεγιστοποίηση του βαθμού ασφαλείας της εγκατάστασης – χώρου – οικίας σας.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφαλείας παγκοσμίως σε: συναγερμούς, cctv, access control , πυρασφάλεια, θυροτηλεόραση.

Μέσω των άρτια εκπαιδευμένων και αδειοδοτημένων τεχνικών μας παρέχουμε:

— Δωρεάν γραπτή και εμπεριστατωμένη μελέτη συστημάτων ασφαλείας για το χώρο σας.

— Συνεχή τεχνική υποστήριξη «Technical Support 365 AD Security».

— Εγγύηση 2 ετών.

— Δωρεάν εκμάθηση και εκπαίδευση του συστήματος ασφαλείας που θα επιλέξετε.

Όλα τα προϊόντα των συστημάτων ασφαλείας είναι πλέον διαθέσιμα και στο

Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Κεντρικά Γραφεία:

 Xαλκίδα: 6ο χλμ ΕΟ Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης, ΤΚ 34100

Τηλ: 22210 40825 (FAX: 22210 40815)

Υποκ/μα Καρύστου:

Θ. Κότσικα 37, ΤΚ 34001

Τηλ: 22240 27435

Γραφεία Αθήνας

3ης Σεπτεμβρίου 144, ΤΚ 11251

Τηλ: 210 2208952

 

Ε- mail: info@adsecurity.gr

 @adsecurity.gr 

A.D.Security 

www.adsecurity.gr