Τί κάνουμε στην AGS Μηχανική

Με τη χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και με τεχνογνωσία πάνω στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων και οικιών, την μελέτη εγκαταστάσεων, την επίβλεψη και τον συντονισμό των συνεργείων για επίτευξη μέγιστης αποδοτικότητας και την κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών δομικών έργων, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 Εμπειρία

Με πάνω από 40 χρόνια πείρας πάνω στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και κατασκευές, και πάνω από 15 έτη στις ανακαινίσεις παντός είδους η εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων είναι δεδομένη και συνδεδεμένη με την τεχνική εταιρεία AGS

Τεχνογνωσία

Με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και βάσει των σύγχρονων κανονισμών, δημιουργούμε έργα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Οι Υπηρεσίες μας

Ανακαίνιση σπιτιών και Air Bnb, Καταστημάτων, Οικοδομικές Άδειες, Μελέτες, Κατασκευές, Διαχείριση Ακινήτων και προώθηση βραχυχρόνιας μίσθωσης, Ενεργειακά πιστοποιητικά, Ενισχύσεις και Αποτιμήσεις Φέρουσας Ικανότητας κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ, Άδειες Καταστημάτων

Γιατί και πώς τα καταφέρνουμε;

Γιατί δεν είμαστε εργολάβοι μόνο ή έμποροι οικοδομικών εργασιών. Αλλά γιατί βρισκόμαστε στο έργο και εργαζόμαστε και οι ίδιοι μαζί με τους τεχνίτες και τα συνεργεία μας.

Πιστοποίηση ( ISO , IPMA )

Οι αποκτηθείσες πιστοποιήσεις των συνεργείων μας και των μηχανικών μας πάνω στη διαχείριση ποιότητας (ISO) αλλά και στο συντονισμό εργασιών ώστε να μην ξεφεύγουμε από το χρονικό και οικονομικό προϋπολογισμό (IPMA) μας καθιστούν την ιδανικότερη και σοφότερη επιλογή για τις υπηρεσίες μας.

Θήρας 109 , Αθήνα, Αττική 10446

Kιν. : +30 693 40 35 440
email: info@ags-engineering.gr

 AGS-ENGINEERING.GR

 ags.engineering.athens

www. ags-engineering.gr