Η εταιρεία «ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ – ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗΣΗ» ιδρύθηκε από τους αδελφούς Ανδρουλάκη το 1984.Έκτοτε λειτουργεί με επιτυχία στο χώρο της προκατασκευασμένης κατοικίας από ξύλινο φέροντα οργανισμό και σπίτια από μπετόν με το πρωτοποριακό σύστημα δόμησης ICF SMART FORM, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές μεθόδους.
Η Εταιρεία μας ακολουθώντας τις εξελίξεις στα συστήματα ποιότητας εφαρμόζει το νέο σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001: 2008 το οποίο παρακολουθείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, εξασφαλίζοντας την οργανωτική δομή και το υψηλό επίπεδο ποιότητας στις κατασκευές μας.
Η ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ – ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΤΟΝ, διαθέτοντας άψογη οργάνωση, δίνει άμεσα λύσεις και προτάσεις με ειδικούς επιστήμονες, εξειδικευμένα συνεργεία και τεχνίτες. Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο, τη μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση του χρόνου που απαιτείται για κάθε έργο ξεχωριστά και έχει ως αποτέλεσμα την υποδειγματική συνέπεια της εταιρείας.Προκατασκευασμένα σπίτια, σπίτια από μπετόν, ισόγεια, με σοφίτα ή χωρίς, μονοκατοικίες ή διπλοκατοικίες, μεζονέτες αλλά και προσθήκες σε ήδη υπάρχουσες κατασκευές είναι μερικές από τις δυνατότητες μας.Οι σύμφωνες με τις ισχύουσες οικοδομικές προδιαγραφές μελέτες (στατική, αντισεισμική, πυρασφάλειας, θερμομόνωσης,ενεργειακής απόδοσης, ηχομόνωσης) που εφαρμόζουμε στα προκατασκευασμένα σπίτια και στα σπίτια από μπετόν , είναι εγγύηση για μια ασφαλή και αρμονική κατοικία που θα σας συνοδεύσει σε όλη σας τη ζωή.
Η «ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ» και το στελεχιακό δυναμικό της συνεχώς επιμορφώνεται για τα πιο σύγχρονα συστήματα δόμησης παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια κατασκευής σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τη συνεργασία της με διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες προκατασκευής σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστρία.
Η εταιρεία μας μαζί με το έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της κατασκευάζει βιοκλιματικά σπίτια προκάτ, από ξύλινο φέροντα οργανισμό και βιοκλιματικά σπίτια από μπετόν.
Ενεργειακά σπίτια, υψηλής αισθητικής και ποιότητας, πλήρως αντισεισμικά, με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες που υπερκαλύπτουν τον ΚΕΝΑΚ, στις χαμηλότερες τιμές.

Κεντρικά Γραφεία – Έκθεση
19o Xιλ Λ. Μαραθώνος, Πικέρμι
Tηλ: 210-60.38.898
Fax: 210 60.39.283
www.androulakis-e.gr