Η εταιρεία «Γ. Δεγαΐτας» με το διακριτικό τίτλο Degaitas transport services ειδικεύεται στο γενικότερο χώρο των μεταφορών και ταχυμεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταφορά είτε πρόκειται για την παράδοση ενός απλού φακέλου είτε μιας ολόκληρης οικοσκευής ή τα γραφεία μιας μεγάλης εταιρείας. Δεν υπάρχει δουλειά πολύ μικρή ή πολύ μεγάλη για εμάς!

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των μεταφορών, η εταιρεία καλύπτει δύο σκέλη σημαντικά για το σύγχρονο άνθρωπο και επιχειρηματία. Το πρώτο κομμάτι αφορά στις ταχυμεταφορές (Degaitascourier), δηλαδή τις  αποστολές δεμάτων ή φακέλων εντός του ελλαδικού χώρου με μηχανάκια και φορτηγά – αυτοκίνητα. Το δεύτερο κομμάτι αφορά στη μεταφορά, διανομή και μετακόμιση ογκωδών αντικειμένων, οικιών και επαγγελματικών χώρων με φορτηγά μεγάλου όγκου για να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη χωριστά.

Στη Degaitas αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε εργασία δεν είναι ποτέ η ίδια, γι’ αυτό και κάθε μεταφορά είτε είναι οικιακή είτε επαγγελματική συνοδεύεται από μια μοναδική στρατηγική και πρόκληση. Μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με προσωπικό πάντοτε φιλικό, ευγενικό και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει ούτως ώστε η μεταφορά σας να φτάσει στον τελικό προορισμό της με σιγουριά και ασφάλεια.

Η εταιρεία μας έχει την εμπειρία πολλών ετών σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια τις προσφέρουμε επανειλημμένα σε πελάτες μας, οι οποίοι στηρίζουν την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και μετρούμε μόνιμες συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες και γραφεία. Έχουμε κατορθώσει η φήμη μας να είναι συνυφασμένη με τη σιγουριά, την προσοχή στη λεπτομέρεια, την ευγένεια και την ακρίβεια που επιδεικνύουμε σε όλους τους πελάτες μας.

Αυτά, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές χρεώσεις μας και τη σκληρή εργασία του έμπειρου προσωπικού μας εγγυώνται τις καλύτερες εντυπώσεις στο τέλος της κάθε μεταφοράς.

Διεύθυνση: Μηλιαράκη 29 11145 Αθήνα

Τηλ:  2108678777  –  2108316931  –  2108677115

Φαξ:  2108314369

Κιν: 6945 580 523

 

Για διαδικασίες μεταφορές – μετακομίσεις:  metaforesdegaitas@degaitas-courier.gr

Γενικές πληροφορίες courier:  info@degaitas-courier.gr

 

www.degaitas-ts.gr