Η εταιρεία Β. Α. ΔΗΜΑΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1975 από τον Δήμα Αναστάσιο και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα να προσφέρει πρώτης ποιότητας προϊόντα!

Αποκλειστικό αντικείμενό της την μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων (αποκλειστικά) κλιμάκων εσωτερικού χώρου.Σήμερα κατέχουμε μια από τις ηγετικές θέσεις στον χώρο, αποτέλεσμα το οποίο πηγάζει κυρίως από την συνέπειά μας απέναντι στους πελάτες μας, τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες.

 Η εταιρεία μας εισάγει ξυλεία (ΟΞΙΑ, ΔΡΥΣ, ΙΡΟΚΟ) φυσικής ή τεχνητής ξήρανσης (για αδρανοποίηση και απομυκητοποίηση του ξύλου), η οποία στην συνέχεια αποθηκεύεται για να φτάσει στην κατάλληλη υγρασία για την επεξεργασία και την κατασκευή της σκάλας.

 Για την κατασκευή των σκαλών χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα, όπως CNC και αυτόματους τόρνους, για τέλεια εφαρμογή και φινίρισμα. Το προσωπικό μας αποτελείται από τεχνικούς με άριστη γνώση του ξύλου (μηχανοξυλουργούς, λουστραδόρους, τεχνίτες τοποθέτες κ.λ.π.). Τα βερνίκια είναι οικολογικά, υδατοδιάλυτα, μη τοξικά, υψηλής αντοχής και σκληρότητας, κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους.

Η τριαντάχρονη πείρα μας και η μεγάλη εξειδίκευση, μας δίνουν την δυνατότητα ανάληψης ειδικών και δύσκολων κατασκευών. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας βοηθά να κατασκευάζουμε σκάλες στοιβαρές και χωρίς τριγμούς για μια ζωή. Η ποιότητα, η καλαισθησία και η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, δίνουν χρώμα και μια έντονη παρουσία στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΑΝΝΙΝΟΥ & ΣΑΜΑΡΑ 15344, ΓΕΡΑΚΑΣ

Τηλ.: 210-6047378

Email: info@dimascale.gr

dimastairs 

dimas_stairs

www.dimascale.gr