Η εταιρεία Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε. – «ΚΑΜΑΡΑ_Κ» ξεκίνησε τη δημιουργική της πορεία το 1975, κατασκευάζοντας κρεβατοκάμαρες και άλλα έπιπλα με οδηγό την ποιότητα και το άριστο design.

Η παραγωγή τους λαμβάνει χώρα στον ιδιόκτητο χώρο της εταιρείας, στην οδό Τριφυλλίας 7, στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ενώ η διάθεση τους γίνεται από τα εκθετήριά της, στο κέντρο επίπλου ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ και στο εργοστάσιό μας αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για έπιπλα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων κατοικιών, σφραγίζοντας τη διακόσμηση της κατοικίας με την εξαιρετική τους ποιότητα και αισθητική, προσδίδοντας στο χώρο το δικό τους ξεχωριστό στυλ.

Έπειτα από 40 χρόνια στο χώρο του επίπλου την επιχείρηση «ΚΑΜΑΡΑ_Κ» έχει αναλάβει η νέα γενιά «Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ & Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.». Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου συνεχίζει, παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας, την παραγωγή επίπλων από το έμπειρο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά.

Ελληνική Βιοτεχνία Επίπλων Γ. & Π. Κωνσταντόπουλοι Ο.Ε.

Τριφυλλίας 7, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ.: 173 42

Tηλ.: 210 9924 642  |  Kιν.: 698 7720 389  |  Fax: 210 9911 865

Email: info@epiplok.gr

https://www.facebook.com/epiplok

https://www.instagram.com/epiplo_k/

www.epiplok.gr