Η επιχείρησή μας δημιουργεί φωτιστικά από το 1968 με την επωνυμία ΤΕΧΝΟΦΩΣ–ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ. Ήρθαμε πιο κοντά σας το 2008, δημιουργώντας το πρώτο Ελληνικό Εργοστασιακό Ηλεκτρονικό Κατάστημα Φωτιστικών www.fotistika4u.gr. Το 2013, σας πλησιάσαμε περισσότερο, ανανεώνοντας το, σύμφωνα με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και κρατώντας τις γερές μας βάσεις. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το εξ’ ολοκλήρου ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Το σύνολο των προϊόντων, είναι αποτέλεσμα μελέτης των αναγκών σας, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις φωτισμού. Στόχος μας πάντοτε, ήταν και θα είναι, να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα με το φως, λειτουργικότητα, διακόσμηση και πάνω απ’ όλα, την ικανοποίηση των πελατών μας από την αγορά των προϊόντων μας. Αυτό προϋποθέτει σωστές επιλογές ποιοτικών προϊόντων, αδιάκοπης ενημέρωσης των τάσεων της αγοράς, συνεχής βελτίωση της παραγωγικής μας διαδικασίας, χρήση των πιο σύγχρονων υλικών κατασκευής ώστε να εξασφαλίζεται η ανώτερη ποιότητα σε όλα τα είδη φωτισμού, εναρμονιζόμενοι πάντοτε με τις Κοινοτικές Οδηγίες Διασφάλισης Ποιότητας και Ασφάλειας.

Στις συνεχείς συνεργασίες μας με καταξιωμένα εργοστάσια κατασκευής ποικίλων προϊόντων φωτισμού, πρώτων υλών, κ.α. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε ατομικές ή και εξειδικευμένες λύσεις φωτισμού για οικιακούς, επαγγελματικούς και άλλους χώρους. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε και να υλοποιήσουμε διάφορες ανάγκες φωτισμού προτείνοντάς σας την δική μας πρόταση που να ικανοποιεί τις ανάγκες αυτές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας από εξειδικευμένο προσωπικό, παρακαλείστε, πριν την επίσκεψή σας, να καλέσετε για ραντεβού.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Σαχτούρη 37-38, Κερατσίνι 18758
Τ: +30 210 431 5075
Μ: +30 694 408 5858
V: +30 695 590 2800

e-mail: info@fotistika4u.gr & fotistika4u@gmail.com

Fotistika4u – Βιοτεχνία Φωτιστικά

Fotistika4u

www.fotistika4u.gr