Η εταιρία Έπιπλο Γονίδης ιδρύθηκε το 1970, κατασκευάζοντας μεγάλη ποικιλία επίπλων. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στην εισαγωγή επιλεγμένων επίπλων από μεγάλους οίκους της Ιταλίας. Ιδρυτές της είναι οι αδελφοί Γονίδη, οι οποίοι με οδηγό την πείρα και την κατάρτιση στον τομέα αυτό, δημιούργησαν ένα χώρο άνετο και φιλικό, ο οποίος φιλοξένησε τις ιδέες τους.

Η εταιρία κατασκευάζει σαλόνια, συνθέσεις, κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες, μπουφέδες, τραπεζάκια σαλονιού και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή τους ζητηθεί.

Η έκθεσή αποτελείται από ένα ιδιόκτητο κτίριο 850 τ.μ., όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων. Η μονάδα παραγωγής επανδρώνεται συνεχώς με  νέα μηχανήματα και ενημερώνεται για τις τεχνολογικές εξελίξεις με όφελος  μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Υπάρχει η δυνατότητα για όλους τους καταναλωτές να επιλέξουν το σχέδιο, το υλικό και το χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε χώρο, ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Η μεταφορά και η τοποθέτηση των επίπλων γίνεται χωρίς επιβάρυνση, στο χώρο σας, εντός Αττικής. Για μεγαλύτερες αποστάσεις ακολουθεί προσωπική συμφωνία με τον πελάτη.

Kηφισού 44, Αιγάλεω 122 41

Τηλ.: 210 5622 558

Kιν.: 694 8802 255

Email: info@epiplagonidis.gr

 Α. Γονίδης & Υιοί