Μπορούμε και κάνουμε την διαφορά.

Η εταιρία “Καινοτόμες Κτιριακές Κατασκευές Ε.Π.Ε.” με διακριτικό τίτλο IBCON είναι Tεχνική και Kατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα στον χώρο της Κατασκευής και της Ανακαίνισης επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.

Στελεχώνεται από μια ομάδα έμπειρων Μηχανικών με μακροχρόνια παρουσία και πλούσια λίστα έργων στο ενεργητικό τους. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας οφείλεται στην τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα των ιδρυτών της καθώς και στην ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή που δίνεται στην επιλογή των συνεργατών, των εξειδικευμένων συνεργείων και των προμηθευτών της, η οποία είναι αυστηρή και αξιολογείται συνεχώς.

Η καινοτομία αποτελεί την καρδιά και την φιλοσοφία της εταιρίας μας. Νέες ιδέεςτεχνικές, χρήση σύγχρονων και καινοτόμων υλικών αποτελούν την προσέγγισή μας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με επίκεντρο πάντα το εργονομικό σχεδιασμό, την αισθητική του χώρου και την λειτουργικότητα.

Παρέχουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, από την έκδοση αδειοδοτήσεων και μελετών μέχρι την κατασκευή και ανακαίνιση. Στο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται ΙδιώτεςΕπαγγελματίες καθώς και Φορείς του Δημοσίου. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν το πελάτη και η δημιουργία σχέσεων μαζί του ώστε να είμαστε δίπλα του σε κάθε τεχνική ανάγκη.

Σας ΑκούμεΣχεδιάζουμεΦροντίζουμε και Εξασφαλίζουμε το καλύτερο για εσάς και την περιουσία σας.

Ελ. Βενιζέλου 6 154 51 Νέο Ψυχικό, Αθήνα

Τηλ.: 2130 221220, 2130 221221. Fax: 2130 247091.Κινητό: 6977272990.

E-mail: info@ibcon.gr

www.ibcon.gr