Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική – εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.
Αρχή και βασική φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, είναι το πώς ο εκάστοτε πελάτης, εμπιστεύεται είτε τους κόπους μιας ζωής που έχει ήδη κάνει ή που θα κάνει από εδώ και στο εξής στην εταιρεία. Με γνώμονα αυτό πρέπει πάντα να σέβεται τον πελάτη και να ανταποδίδει την εμπιστοσύνη αυτή στο έπακρο.
Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποφεύγει την δημιουργία των «πακέτων ανακαίνισης», μιας και οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι διαφορετικές και πιθανώς μοναδικές. Έτσι επιθυμεί την αντιμετώπιση του κάθε πελάτη ως διαφορετική περίπτωση, χωρίς να προβαίνει στην λογική της ομαδοποίησης και της στοχευόμενης εξαπάτησης.
Η εξυπηρέτηση μετά την παροχή της οποιασδήποτε επιλέξιμης υπηρεσίας και την υλοποίηση αυτής είναι ίσως το σημαντικότερο σημείο στο οποίο η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό.
Έχει ως έδρα της ένα νέο και ανακαινισμένο χώρο, όπου στεγάζει τα γραφεία της, στον Κορυδαλλό Αττικής, επί της οδού Ερμού 46.
Ανακαίνιση
Ανακαινίζουµε “τη ζωή σας” µε αξιοπιστία, γνώση, εµπειρία
We build your dreams
Μόνωση
Υψηλή τεχνογνωσία και άρτια εφαρµογή
Re-think green
Επένδυση επιφανειών
Δηµιουργούµε… µοναδικότητα
We create design

Ερµού 46, Κορυδαλλός,
Τ. 2130 441844, 697 697 2652, 697 697 2651
info@k-constructions.gr
 K – constructions
 K – constructions
www.k-constructions.gr