Η Μ. Κιολέογλου και Συνεργάτες είναι μια τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών. Είναι συνέχεια της εταιρείας Αφοί Κιολέογλου και Σια Ο.Ε η οποία είναι στο χώρο των κατασκευών από το 1960.

Η εμπειρία των στελεχών μας, η ποιότητα του εκτελεσμένου έργου, η συνέπεια λόγων και πράξεων, οι σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους πελάτες και το προσωπικό μας, είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχίας της εταιρεία μας.

Τα έργα της εταιρείας και των στελεχών μας είναι η κατασκευή πολυτελών μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, εκθεσιακών χώρων, επαγγελματικών κτιρίων, πολυκαταστημάτων, βιομηχανικών μονάδων, τραπεζικών κτιρίων.

Επίσης αναλαμβάνουμε :

  • Ανακαίνιση Σπιτιού. Την ολική ή μερική ανακαίνιση του σπιτιού σας, από το βάψιμο ενός δωματίου μέχρι την τεχνική μελέτη και την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας, αναλαμβάνοντας έργα σε ολόκληρη την Αττική!
  • Interior Design. Έμπειρος και στοχευμένος σχεδιασμός εσωτερικών χώρων υψηλής αισθητικής, έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου και τις ανάγκες χρήσης του.
  • Ενεργειακή Αναβάθμιση
  • Συντήρηση Κτιρίων
  • Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλα τα έργα που θα αναλάβει, όσο δύσκολα και γρήγορα και αν είναι και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε προσφορά σε όποιο έργο στο μέλλον έχετε. Θα είναι μεγάλη μας τιμή αν αναλάβουμε κάποιο έργο σας.

Κ. Παλαιολόγου 7, Νέα Σµύρνη, 171 21

Ηλ. Αποστόλου 62–64, Νέο Ηράκλειο

Τηλ.: 210 934 2548 – 693 2484 935

e-mail: mkgimak@gmail.com

www.gimak.gr