Η μελέτη και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εσωτερικών χώρων και όχι μόνο, με εξειδίκευση στις ειδικές κατασκευές και κατασκευές πολυτελών επίπλων όλων των ρυθμών ανά τους αιώνες.

 Ο καλλιτέχνης και δημιουργός πατέρας μας πριν και μετά το Β΄ παγκόσμιο πόλεμο συνέβαλλε τα μέγιστα στον πολιτισμό, δια μέσω καλλιτεχνικών δημιουργημάτων, στο χώρο κατασκευής πολυτελών επίπλων.

 Έτος 1961 δημιουργείται η πρώτη εταιρεία οικογενειακού χαρακτήρα ως προς τη Διοίκηση, με την επωνυμία “ ΖΗΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ ”.

 Έτος 1973 εισέρχεται στην εταιρεία μας ένα ακόμη νεαρό μέλος της οικογένειας και αποχωρεί ο πατέρας μας λόγω ηλικίας. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μετονομάζεται ως “ ΑΦΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. ”.

 Έτος 2004 εισέρχονται στην εταιρεία τα παιδιά μας ως τρίτη γενεά , με κατάρτιση κατασκευαστικών εμπειριών και σπουδές αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, διακόσμησης και γραφιστικής. Σύμφωνα με την ανωτέρω Διοικητική μεταβολή, η επωνυμία της εταιρείας τροποποιείται ως “ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.”.

 Οι αρχές που διέπουν τη λειτουργία της εταιρείας, βασίζονται απαρέγκλιτα, “στην κορυφαία ποιότητα των κατασκευών και στην απόλυτη συνέπεια των συμφωνηθέντων”.

 Ολοκληρώνοντας την ιστορική περίληψη πρέπει να πούμε τα εξής: 

 “Η διαχρονική πορεία της εταιρείας μας ανά τα πενήντα δημιουργικά χρόνια, οφείλεται αφ’ ενός στη μέγιστη γνώση και αγάπη των μελών που την υπηρετούν , αλλά και στην πλέρια εμπιστοσύνη που εισπράττουμε , από την εκλεκτή και αξιότιμη πελατεία μας”.

ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ

Φοίβου 3, Ηλιούπολη, 163 46

Τηλ.: 210 9750667

Κιν.: 6974 048825, 6974308967

Email: mailto:koukoulopouloi@gmail.com

Koukoulopouloiluxuryhandmade

Koukoulopouloiluxuryhandmade