Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το πιο ιδιαίτερο δωμάτιο του σπιτιού. Η πιο βασική λειτουργία της κρεβατοκάμαρας είναι αυτή του ύπνου γι’ αυτό και αυτός ο χώρος της κατοικίας πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένος. Η ατμόσφαιρα οφείλει να είναι ήρεμη έτσι ώστε να σας χαλαρώνει και να μπορείτε να ξεχάσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Επιπλέον, η κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να έχει προσωπικότητα, η οποία βέβαια να ταιριάζει με αυτήν των ιδιοκτητών και να τους αντιπροσωπεύει. Η κρεβατοκάμαρα μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν χαλαρωτικό χώρο, αν προηγηθεί σωστός σχεδιασμός, που θα χαρίσει άψογη αισθητική και υψηλή λειτουργικότητα. Ακολουθούν προτάσεις με έξυπνο σχεδιασμό. Οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιο, σε ένα μοναδικό καταφύγιο, όπου θα μπορείτε να ξεφεύγετε από την κούραση και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και φυσικά να περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές!

Το μπλε και οι γαλάζιες αποχρώσεις είναι ιδανικές για τον χώρο της κρεβατοκάμαρας, αφού χαλαρώνουν και καταπολεμούν την αϋπνία. Γι΄ αυτό και η ανακαινισμένη κρεβατοκάμαρα έχει ντυθεί στα μπλε και στα γαλάζια, ενώ τα λευκά πάνελ, τα οποία αντικατέστησαν το κεφαλάρι, συμπληρώνουν την χρωματική παλέτα. Η τεχνοτροπία έδωσε την τελική πινελιά και συμπλήρωσε την αισθητική. Το δωμάτιο πριν τις διακοσμητικές παρεμβάσεις ήταν φωτεινό και ιδανικό για να δεχθεί όλα τα απαραίτητα έπιπλα, που τοποθετήθηκαν  με αρμονία και τάξη. Ένα διπλό, υπόστρωμα έχει τοποθετηθεί δίπλα στο παράθυρο ενώ δύο λιτά ξύλινα κομοδίνα, με δύο υπέροχα  φωτιστικά και φρέσκα λουλούδια συμπληρώνουν τον χώρο του ύπνου.

:

Μοντέρνο και ταυτόχρονα ρομαντικό είναι το στιλ της κρεβατοκάμαρας που προτείνουμε εδώ. Η κρεβατοκάμαρα πριν την ανακαίνιση ήταν ουδέτερη και παλαιομοδίτικη. Μετά τις αλλαγές, η κρεβατοκάμαρα ντύθηκε σε χρώματα διαχρονικά  ενώ η ταπετσαρία που έντυσε όλο τον τοίχο πίσω από το προσκεφάλι έδωσε μια αθώα και ρομαντική πινελιά. Ένα ενσωματωμένο κομοδίνο φιλοξενεί το λιτό φωτιστικό ενώ η παρουσία του ξανθού ξύλου δίνει ζωή στο δωμάτιο. Η μοκέτα που στρώθηκε σε όλο το δωμάτιο ολοκλήρωσε το σκηνικό της χαλάρωσης.

Ρομαντική και άκρως εντυπωσιακή είναι η κρεβατοκάμαρα που παρουσιάζoυμε, η οποία πριν τις διακοσμητικές επεμβάσεις των ειδικών ήταν ένας φωτεινός χώρος μεν αλλά χωρίς προσωπικότητα. Ένα κρεβάτι με ουρανό μπήκε δίπλα στο παράθυρο για να υπάρχει άπλετος φυσικός φωτισμός. Μαξιλάρια σε κίτρινες και ροζ αποχρώσεις έχουν τοποθετηθεί στο κρεβάτι ενώ ένα στρογγυλό τραπεζάκι, που έχει τον ρόλο του κομοδίνου, εξυπηρετεί και φιλοξενεί βιβλία και ένα δοχείο με λουλούδια. Δίπλα από το κρεβάτι έχουν τοποθετηθεί ένα σκαμπό και ένα έπιπλο με συρτάρια που συμπληρώνουν τη διακόσμηση. Η κατάλευκη φλοκάτη και το ανοιχτόχρωμο ξύλο στο δάπεδο ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.