Έχοντας ήδη κλείσει μία δεκαπενταετία δυναμικής παρουσίας, η marcon προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών από μελέτες και κατασκευές έως ανακαινίσεις σπιτιών, καταστημάτων, ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων ανεξαρτήτως του μεγέθους του έργου. Κύρια δραστηριότητά της είναι η εξ΄ ολοκλήρου μελέτη-κατασκευή καταστημάτων γνωστών οίκων του εξωτερικού σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω brands: Braun, Rimowa, Porsche design,Tumi, Fissler κ.ά. Όμως, χωρίς να περιοριζόμαστε σε αυτά, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και πρακτικές εφαρμογές για μελέτη, σχεδιασμό, εκ νέου κατασκευές σπιτιών και διαμερισμάτων, ανακαίνιση και διακόσμηση που συνδυάζουν την άνεση με τη λειτουργικότητα. Έτσι, αξιοποιούμε κάθε χώρο του σπιτιού σας λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες τόσου του χώρου σας όσο και τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη μας την οικονομική κρίση, αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε ή να κάνουμε εξαρχής τηv μελέτη για το έργο σας, με σύγχρονα υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πράσινης δόμησης. Παρακολουθώντας συνέχεια τις νέες τάσεις και προϊόντα που στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου σας, είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε έναν χώρο ο οποίος θα είναι ενεργειακά αυτόνομος. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για οποιαδήποτε εργασία μεριμνούμε ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μελετάμε μαζί σας, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της κατασκευής και σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή, με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Χάρη στο άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, τη βαθύτατη γνώση και εμπειρία μας, θα είστε απολύτως βέβαιοι ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση και επίβλεψη των κατασκευών σας. Και το πιο σημαντικό, ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και πάντοτε μέσα στα πλαίσια του οικονομικού προϋπολογισμού που σας είχε δοθεί από την αρχή. Υποστηρίζουμε τη δουλειά μας και εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας εκ των προτέρων. Ικανοποιούμε τις ανάγκες σας και δημιουργούμε μακροπρόθεσμες  σχέσεις μαζί σας. Η αρχή και η εγγύησή μας, είναι ότι καμιά δουλειά δεν ολοκληρώνεται εάν ο πελάτης μας δεν είναι 100% ικανοποιημένος.

ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΡΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

Μηχανικός Έργων Υποδομής Τ.Ε.

Επίκουρου 5, Άλιμος, 174 56

Τ. / F.: 210 9951 082, K.: 6974 435 079

Email: mxari@tee.gr

 MARCON.GR

www.marcon.gr