Η εταιρεία Nasco ιδρύθηκε το 2008 ως συνέχεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κατασκευής και του αλουμινίου.
Η Nasco διαθέτει μεγάλο εκθεσιακό χώρο όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει, να ακουμπήσει και να επιλέξει τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στην ανακαίνιση του, πριν αυτά τοποθετηθούν.
Επίσης έχει δικά της μέσα μεταφοράς και παραδίδει τα προϊόντα της σε σύντομο χρονικό διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Διαθέτει τεχνικό προσωπικό μέσω του οποίου, αντλώντας πληροφορίες από την εξειδικευμένη εμπειρία του, βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της. Λόγω της πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών της μπορεί να προτείνει έξυπνες λύσεις και να σας εξοικονομήσει χρήμα και χρόνο, παρουσιάζοντας τελικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα με έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό, συγκριτικά με τους ανταγωνιστές.
Συνεργάζεται δε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με γνώμονα την ποιότητα και τις αυστηρές προδιαγραφές στην αιχμή της τεχνολογίας. Διερευνά συνεχώς τις τάσεις της αγοράς, τις προσφορές των κατασκευαστών και είναι σε θέση να προτείνει τις καλύτερες λύσεις σε κάθε χρονική στιγμή.

Μην προχωρήσετε σε ανακαίνιση πριν μιλήσετε με τα στελέχη της Nasco. Με την συζήτησή μας, το πιθανότερο είναι είτε ότι θα πετύχετε καλύτερη τιμή, είτε ότι θα καταφέρουμε να «χωρέσουμε» περισσότερα πράγματα στον ίδιο προϋπολογισμό. Με δεδομένη την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος, τελικά θα έχετε επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα και θα έχετε κάνει την πιο έξυπνη επιλογή.

Εργασίες:
Ανακαινίσεις Οικιών και Καταστημάτων, Κουφώματα Αλουμινίου, PVC και Ξύλινα, Έπιπλα Κουζίνας, Ντουλάπες, Πόρτες Ασφαλείας, Εσωτερικές και Ειδικές Πόρτες, Ρολά, Γκαραζόπορτες, Αυτοματισμοί, Κάγκελα, Αυλόπορτες, Πατώματα, Σιδερένιες Ασφάλειες, Πέργκολες, Διαμόρφωση χώρων και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας.

NASCO ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΙΚΗ Μ. ΕΠΕ

Έδρα :  Χαριλάου Τρικούπη 157,  Κηφισιά, τ.κ.14564,

Υποκ/μα : Λεωφ. Λαυρίου 11, Γλυκά Νερά, τ.κ.153 54

Νέο κατάστημα:  Μεσογείων 482 , Αγία Παρασκεύη τκ 15343

Τηλ.: 210 6657792,  Fax : 210 6657791 216 9007039-40-43,

email: info@nasco.gr

www.nasco.gr