Η εταιρεία Paltoglou ξεκινά δυναμικά την παρουσία της στο χώρο του επίπλου το 1989 σε χώρο 150τμ. Σήμερα εδρεύει  στην Λ. Φιλαδελφείας περιοχή Αχαρνές σε 2.000τμ., όπου στεγάζεται το εργοστάσιο, τα γραφεία και ο κεντρικός εκθεσιακός χώρος. Εξελίσσοντας την μακρόχρονη πορεία της στο χώρο η εταιρεία Paltoglou εγκαινιάζει το 2017 το νέο αποκλειστικό showroom στην Αγία παρασκευή σε ένα φρέσκο χώρο που θυμίζει boutique τέχνης και παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις νέες τάσεις της εποχής.

 ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙΠΛΟΥ

Στην εταιρεία μας στοχεύουμε σε προτάσεις που να καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών με έμφαση στην επιλογή τεχνολογικά άρτιων υλικών ώστε η «συντροφιά »  του εκάστοτε επίπλου να έχει διάρκεια και μέλλον! Η κατασκευή και η τεχνογνωσία του έμπειρου & καταρτισμένου  προσωπικού έχει καθοριστική σημασία καθώς σφραγίζουν αυτή τη διάρκεια ζωής και εξελίσσουν τη ποιότητα συνεχώς με νέες εφαρμογές. Δεδομένου αυτού και η επιλογή υλικών γίνεται κατόπιν αυστηρών ελέγχων που πληρούν τις προδιαγραφές εγκυρότητας τους είτε αφορά τη ξυλεία είτε τα υλικά κατασκευής & μαξιλαριών , είτε τις επιλογές υφασμάτων. Η αρτιότητα κατασκευής των επίπλων μας είναι αποτέλεσμα διαρκούς ποιοτικού ελέγχου και πάντα με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και τις φιλικές προς αυτό επιλογές υλικών!

Η αισθητική ματιά μας ακολουθεί πρότυπα μεγάλων διαχρονικών ρευμάτων της εποχής με την αίσθηση της φρεσκάδας που αποπνέουν οι σύγχρονες τάσεις. Ανανεωμένες σχεδιαστικές φόρμες που αναδεικνύουν την ελεύθερη έκφραση και την δημιουργικότητα καθιστά μοναδική κάθε σας επιλογή! Άπειρες  προτάσεις και συνδυασμοί προσφέρονται ώστε η απόλαυση που αντλείτε  ζώντας  το χώρο σας, να φέρει το στίγμα της δική σας προσωπικότητας!

Eργοστάσιο & Έκθεση:

Λεωφόρος Φιλαδελφείας 116, Αχαρναί

Τηλ.: +30 210 2446 320 – 210 2446 321

Fax: +30 210 2446 320

Email : info@paltoglou.gr

B’ Έκθεση:

Λεωφόρος Μεσογείων 509, Αγία Παρασκευή

Τηλ.: +30 210 6398242 | Fax: +30 210 6398242

Email : info@paltoglou.gr

 

Paltoglou sofa & sofa

paltoglou_furniture/

www.paltoglou.gr