Στη Serwood, με έδρα τα Καλύβια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα και σ΄ ένα μοναδικό, για την Ελλάδα, εκθεσιακό χώρο 1.500 τ.μ., θα μπορέσετε να βρείτε μεταξύ άλλων εντυπωσιακές προτάσεις σε ξύλινες στέγες και ξύλινες κατασκευές που συνδυάζουν την ποιότητα με την υψηλή αισθητική. Με παραπάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στις ξύλινες στέγες, σκεπές  και κεραμοσκεπές, η εταιρεία μας αποτελεί εγγύηση σε όλων των ειδών τις ξύλινες κατασκευές με εμπεριστατωμένο portfolio από διεθνείς πιστοποιήσεις και ολοκληρωμένα projects σε όλο τον κόσμο.

Σε μια εποχή όπου τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα ξύλου έχουν την πρωτοκαθεδρία λόγω χαμηλού κόστους, εμείς επιμένουμε να βαδίζουμε στα χνάρια των δημιουργών της λαϊκής ξυλογλυπτικής. Στη Serwood το χειροποίητο ζει και θυμίζει πως οι αξίες της λαϊκής τέχνης δε χάθηκαν ακόμα.

Το σπίτι για εμάς δεν είναι παρά ένας δημιουργικός μεταπλασμός του φυσικού περιβάλλοντος γι’ αυτό και τη στέγη την αντιμετωπίζουμε ως έπιπλο και όχι ως απλό χρηστικό μέσο προστασίας του.

Ανακαλύψτε τις νέες υπηρεσίες ενεργειακής στέγης , ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες εξοικονόμησης ενέργειας για ένα ενεργειακό σπίτι.

Στην εταιρεία μας,  χάρη στην εμπειρία, τη γνώση και το μεράκι που διαποτίζουμε σε κάθε τι που αναλαμβάνουμε, όλες ανεξαιρέτως οι δημιουργίες της ομάδας μας τοποθετούνται μέσα στα πλαίσια της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

 

Εργοστάσιο

1ο χλμ Λεωφόρου Καλυβίων-Μαρκοπούλου

Καλύβια Θορικού, 19010
Θέση Σαμάρθι Καλύβια
Τηλ.: 22990 24830, Fax: 2299 0 24830
Email: info@serwood.gr

 

Εκθεσιακό Κέντρο
34ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου
Αγία Μαρίνα, Κορωπί, 19400
Τηλ.: 22910 91617
Email: info@serwood.gr

serwood

 serwood.gr

www.serwood.gr