Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη!

 

Το φυτώριο Κέντρο Κήπου Ζαχαρά, εδρεύει στο Π. Ηράκλειο Αττικής, σε ένα χώρο 5.500τ.μ., εκ των οποίων τα 600 στεγασμένα.

Στόχος μας, είναι να μεταδώσουμε την αγάπη, τις γνώσεις και την εμπειρία μας για τα φυτά και τη φροντίδα τους, σε όσους θέλουν να φτιάξουν και να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο τους, το μπαλκόνι, ή τον κήπο τους. Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εργονομικά, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως οι Compo Consumer & Compo Expert, Vilmorin, Gemma, Wolf Garten, Lechuza, Esteras Terraneo, EcoPot’s, Plastona κ.λπ.

Διαθέτουμε μία τεράστια συλλογή από κεραμικές, πλαστικές γλάστρες και κασπώ, αναλαμβάνουμε ξύλινες κατασκευές, καθώς και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο για τη φροντίδα του ευρύτερου χώρου. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς όταν διαπιστώνουμε ότι οι πελάτες μας αναπτύσσουν με τα φυτά τους ιδιαίτερους δεσμούς, αντιλαμβάνονται όλες τις φάσεις ανάπτυξής τους, τις ανάγκες και απαιτήσεις τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους πελάτες μας, προσφέροντάς τους όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις τελικές συμβουλές.

Τέλος γνωρίζοντας τόσο καλά την τέχνη των λουλουδιών, είμαστε δίπλα σας με εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων, στις πιο ειδικές περιστάσεις της ζωής σας, γάμος- βάπτιση, προτείνοντας σας την πιο όμορφη, ευωδιαστή και ταιριαστή σύνθεση.

Ζαχαρά Μαρία
Λ. Αμαρουσίου 54, Π. Ηράκλειο
Τηλ. 210 2823336
Fax. 210 2847412
Κιν. 6972 228922
Email: info@z-fyta.gr
Facebook:  Κέντρο Κήπου Ζαχαρά
www.gardencenterzachara.gr